Menu
Your Cart

Reinigingsmiddelen

Bij Afium alleen de beste reinigingsmiddelen 

Wanneer u een woning hebt dan zijn goede reinigingsmiddelen een must om te hebben. Met deze producten kunt u uw woning en de diverse ruimtes in de woning op een grondige manier schoonmaken. Wanneer u op zoek bent naar reinigingsmiddelen voor de badkamer, het toilet en voor op de vloer bent u bij Afium aan het juiste adres. In onze webshop hebben wij een groot assortiment schoonmaakmiddelen die u kunt inzetten voor het reinigen van diverse ruimtes. Zoals u van Afium gewend bent zijn al onze reinigingsmiddelen van goede kwaliteit en daarnaast te koop voor een scherpe prijs. Graag tot ziens in onze webshop!

Reinigingsmiddelen voor de badkamer

Heeft u een badkamer die u zo nu en dan een grondige schoonmaakbeurt wilt geven? Doe dat dan met reinigingsmiddelen van Afium die speciaal voor de badkamer zijn. Zo hebben wij voor de badkamer een speciale badkamerreiniger. Hiermee kunt u de badkamer in no time een grondige schoonmaak geven. Daarnaast is er in het bad- of douchegedeelte altijd veel kalk te vinden. Met onze ‘kalk weg gel’ bent u binnen enkele minuten van kalk verlost in uw badkamer. Heeft u ramen in uw badkamer die u ook wilt wassen? Doet u dit dan met een goede glasreiniger. Hiermee kunt u ook de spiegel in de badkamer afnemen. Zoals u ziet hebben we een groot assortiment reinigingsmiddelen voor de badkamer in onze webshop te koop!

Afium heeft een groot assortiment aan reinigingsmiddelen voor de badkamer, zoals:

  • Douchereiniger 

  • Natuursteen badkamer reiniger

  • Antibacteriële reiniger

  • Douche- en wasbakspray

  • Sanitairglans

  • Antikalk

  • Etc.

Reinigingsmiddelen voor het toilet

Wanneer u het toilet vaak gebruikt is een goede schoonmaak erg belangrijk. Naast het dagelijkse doekje over de bril is één of twee keer in de week een grondige schoonmaak nodig. Bij Afium hebben we ook reinigingsmiddelen voor het toilet. Niet alleen in de badkamer komt kalk voor, maar ook in het toilet. Wij hebben daarom een goede toiletontkalker in ons assortiment reinigingsmiddelen. Hiermee kunt u op een snelle manier uw toilet ontkalken, zodat het toilet optimaal blijft functioneren. Daarnaast hebben we ook reinigingsmiddelen voor de bril en voor in de pot te koop. Dankzij deze producten zorgt u altijd voor een schone ruimte.

Reinigingsmiddelen voor de vloer

Iedere dag weer loopt u over de vloer bij u thuis. Wanneer u kleine kinderen heeft of wanneer u altijd schoenen in huis draagt dan is het belangrijk om de vloeren extra vaak schoon te maken. Ook voor de vloeren hebben wij in de webshop van Afium diverse reinigingsmiddelen te koop. Denkt u bijvoorbeeld aan een kleurverdieper. Dit product is ook wel water-, olie-, vet-, en vuilwerend. Hiermee kunt u natuur- en kunststeen behandelen en u zal zien dat uw vloer langer schoon blijft. Heeft u een tapijt of vloerbedekking en zit er een grote vlek in? Geen zorgen! Ook daarvoor hebben we het juiste product. We hebben een anti-vlek product waarmee u zelfs rode wijn en lippenstift uit uw vloer krijgt.

Waarom reinigingsmiddelen van Afium?

Afium staat bekend om haar goede kwaliteit en prijs verhouding. Onze producten zijn allemaal betaalbaar, waardoor ze in elk budget passen. Hierdoor kan iedereen ervoor zorgen dat zijn sanitair blinkend schoon en kalkvrij gemaakt kan worden. Naast het feit dat onze producten scherp geprijsd zijn, hebben wij kwaliteit ook hoog in het vaandel staan. Bij ons vind je alleen de allerbeste reinigingsmiddelen, of het nu voor uw toilet, badkamer of badmeubel is. Met onze reinigingsmiddelen bent u verzekerd van schoon sanitair. Wij hebben een groot assortiment aan reinigingsproducten, zoals douchereiniger, wasbakspray, antibacteriële reiniger en antikalk. Zelfs als u probleemgebieden in uw badkamer heeft kunnen onze producten dit verhelpen of ervoor zorgen dat het probleem niet erger wordt. Kortom, de beste reinigingsmiddelen voor een zacht prijsje!

Vakmanschap staat voorop bij Afium

Bij Afium verkopen we niet alleen reinigingsmiddelen van kwaliteit, ook vinden wij het belangrijk om onze medewerkers goed op te leiden. Hierdoor kunnen we u altijd kundig advies geven over al uw badkamer problemen en u het juiste product kunnen aanbieden om dit probleem te verhelpen. Onze medewerkers hebben namelijk allemaal kennis over sanitair en de problemen die hier kunnen voorkomen. Samen met u kijken we naar het probleem en komen op die manier tot een weloverwogen beslissing om uw badkamer problemen op te lossen door middel van het juiste reinigingsmiddel. 

Hoge kwaliteit reinigingsmiddelen

De reinigingsmiddelen die wij in onze Afium webshop verkopen zijn in te zetten in diverse ruimtes in het huis. Daarnaast hebben ze een hoge kwaliteit. Met deze producten weten wij zeker dat u uw huis blinkend schoon krijgt. En zoals u van ons bent gewend: de schoonmaakmiddelen hebben stuk voor stuk een scherpe prijs. Op deze manier blijft het schoonmaken van uw huis extra leuk. We hebben al reinigingsmiddelen te koop voor €18.95.

De reden dat al onze producten zo’n scherpe prijs hebben komt doordat wij al onze producten vanuit de fabriek rechtstreeks naar onze klanten sturen. De goedkope reinigingsmiddelen van Afium doen echter niet onder voor de kwaliteit; onze producten zijn goedkoop en van hoge kwaliteit!

Online reinigingsmiddelen kopen bij Afium

Wilt u graag reinigingsmiddelen kopen? U kunt reinigingsmiddelen online kopen bij Afium. In onze webshop hebben we voor in iedere ruimte passende reinigingsmiddelen. Heeft u een product op het oog, maar heeft u hier nog wel vragen over? Of wilt u graag advies op maat over een ander product uit onze webshop? U kunt altijd contact met ons opnemen! U kunt ons bellen op 010-7860130 of een e-mail sturen naar [email protected]. Daarnaast bent u ook altijd welkom in onze showroom in Rotterdam!

Vergelijken0

Producten (7)

Toiletontkalker 750ml
-30 % enkele werkdagen
Model: 15379

Toiletontkalker 750ml

TOILETONTKALKEREigenschappen: toiletontkalker verwijdert moeiteloos kalk, kalkzeepresten en urinesteen van toiletpotten en urinoirs. Gebruiksaanwijzing:Toiletontkalker onder de rand aanbrengen en met een borstel verdelen. 10-15 minuten in laten werken. Daarna opnieuw aanbrengen en met een schuurspon..
€22,74 €32,49
Excl. BTW:€18,79
Badkamerreiniger 1000ml
-30 % enkele werkdagen
Model: 15595

Badkamerreiniger 1000ml

BADKAMER REINIGEREigenschappen: badkamer reiniger is geschikt voor de gehele reiniging van zowel de badkamer als het toilet. badkamer reiniger maakt hygiënisch schoon en geeft een aangename menthol geur. badkamer reiniger kan veilig worden toegepast op badmeubels, wasbakken, toiletten, urinoirs, dou..
€23,10 €33,00
Excl. BTW:€19,09
Glasreiniger 1000ml
-30 % enkele werkdagen
Model: 15131

Glasreiniger 1000ml

GLASREINIGEREigenschappen: glasreiniger is geschikt voor het streeploos schoonmaken van spiegels, glazen douchewanden, alle kunststoffen en chroom. Glasreiniger verwijdert vuil en vingertasten.Gebruiksaanwijzing:Spray het te reinigen oppervlak licht in, zo nodig even laten inwerken en met een schone..
€25,74 €36,77
Excl. BTW:€21,27
Kalk weg Gel 1000ml
-30 % enkele werkdagen
Model: 14867

Kalk weg Gel 1000ml

KALK WEGEigenschappen: kalk weg is een veilige ontkalker voor het verwijden van kalkaanslag van tegels, kranen, douchekoppen, douchecabines, spiegels, wasbakken, baden, toiletten en sanitaire ruimtes. Kalk Weg is veilig te gebruiken op RVS, chroom, glazuur, keramiek, glas, kunststoffen, enz.Gebruiks..
€25,74 €36,77
Excl. BTW:€21,27
Crystal Clean Spray ontvetter 500ML
-30 % enkele werkdagen
Model: 15360

Crystal Clean Spray ontvetter 500ML

Crystal Clean Spray is een snel drogend reinigingsmiddel en in het bijzonder geschiktvoor het simpel verwijderen van lichte vervuiling zoals lichte olie- en vetfilm, dagelijks vuilen kalkaanslag uit gepolierde natuur- en kunststeen evenals geglazuurde enongeglazuurde fijnsteen, klinkers en keramisc..
€31,45 €44,93
Excl. BTW:€25,99
Kleurverdieper Blue stone 250ML
-30 % enkele werkdagen
Model: 14846

Kleurverdieper Blue stone 250ML

Kleurverdieper Blue stone Speciale vlekstop met een kleurverdiepende werking.Weersbestendig product met duurzame werking voor binnen en buiten.Geeft een "nateffect" zonder te glanzen.Werkt water- olie- vet- en vuilwerend.Bijzonder geschikt voor ruwe en poreuze natuur- en kunststeen.Verbruik: ca. 10..
€35,94 €51,34
Excl. BTW:€29,70
Anti-Vlek NANO Blue stone 250ML
-30 % enkele werkdagen
Model: 15108

Anti-Vlek NANO Blue stone 250ML

Anti-Vlek NANO Blue stone Anti vlek Nano-effect is de snel werkende aanvulling van de AKEMI impregneringen. De werking begint reeds na enkele minuten te werken, en is droog na 1 uur!! Deze vlekstop dient als preventieve grondbescherming voor nagenoeg alle soorten natuur,-en kunststeen met ruwe, ge..
€55,14 €78,77
Excl. BTW:€45,57
1 - 7 van 7 (1 pagina's)