Menu
Your Cart

Jashaken

Bij Afium vindt u uw perfecte jashaak 

Wanneer u uw woning inloopt is het prettig als u uw jas ergens netjes kunt ophangen. Een garderobestang of jashaak is vooral functioneel in gebruik, maar het is natuurlijk ook belangrijk dat deze in uw woning past en er stijlvol uitziet. Als u een nieuwe jashaak nodig hebt, dan bent u bij Afium aan het juiste adres! Wij hebben een groot assortiment aan jashaken in diverse stijlen. Deze kunt u bestellen op onze webshop, maar u kunt ook inspiratie opdoen in onze showroom in Rotterdam. Graag tot ziens bij Afium! 

Jashaken bij Afium

Afium heeft een enorm assortiment aan jashaken. Deze zijn er in moderne of industriële stijl, en ook landelijke of klassieke jashaken zijn een optie. Ook zijn onze jashaken verkrijgbaar in verschillende materialen en vormen, zoals rechte garderobestangen of jashaken van RVS.

Rechte jashaken en garderobestangen van Afium

Een van de opties die u bij ons kunt bestellen is een rechte jashaak (van RVS). De rechte kledingroede of jashaak wordt gemonteerd tussen twee muren is vooral geschikt om op te hangen in een nis. De rechte jashaak is de meest moderne jashaak in ons assortiment. Vaak wordt deze uitvoering gekozen als garderobestang met blinde wandbevestiging. Omdat er gebruik gemaakt wordt van blinde muurflenzen blijven de schroeven buiten zicht. Bij Afium is het mogelijk om deze jashaak op maat te maken, zodat hij precies is aangepast aan de maten van uw woning.

Bij de rechte jashaak kan het zo zijn dat hij makkelijk gedemonteerd moet kunnen worden. Denk hierbij aan een stang die voor de voorraadkast of meterkast gemonteerd wordt. In dat geval doet u er goed aan een van onze uitneembare jashaken te kopen. De muurflenzen zijn bij deze jashaak namelijk aan de bovenkant open, waardoor de stang er los in ligt en u hem er makkelijk uit kunt halen. 

Industriële jashaken en garderobestangen van Afium

Heeft u een industriële of moderne woning, of wilt u uw woning juist in deze stijl inrichten? Dan is de mat zwarte uitneembare jashaak een goede optie voor u. Om het plaatje compleet te maken kunt u uw jashaak aangeleverd krijgen met zwarte jashaken. 

Jashaken in U-vorm of met hoek bij Afium

Onze jashaken zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een garderobestang in U-vorm. Deze kunt u dan op een willekeurige muur monteren. Deze jashaak is geschikt voor standaard kledinghangers. Verder kunt u ervoor kiezen om een jashaak in de hoek op te hangen. Deze optie is vooral geschikt wanneer u wilt dat uw garderobe tegen het plafond of een achtermuur steunt.

RVS jashaken van Afium

Bent u op zoek naar een opvallende jashaak? Dan is een RVS jashaak met LED verlichting een goede keuze voor u. Onze rechte jashaken kunnen namelijk geleverd worden met ruimte voor een LED strip, waardoor u een prachtig verlicht effect in uw hal krijgt. Als u een rechte garderobe roede wilt monteren, maar heeft u teveel ruimte over? Dan is het mogelijk om een garderobestang met staander bij Afium te bestellen. Door middel van een staander kan de stang een grotere aanspanning aan. Onze RVS jashaak kan geleverd worden met kledinghangers of S-haken. In het assortiment van Afium vindt u diverse accessoires die goed bij een RVS jashaak passen. Verder is een RVS garderobestang of jashaak goed aan te vullen met een hoedenplank van RVS. Op een hoedenplank kunt u extra dingen opbergen, denk bijvoorbeeld aan hoeden, winter kleding, sjaals, etc.

Koop een jashaak op de webshop van Afium

Wilt u een jashaak kopen? In onze webshop heeft u ruime keuze uit een groot assortiment aan verschillende soorten jashaken. Als u advies nodig heeft over een van onze producten, of een vraag heeft, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken op 010-7860130 of ons een e-mail sturen naar [email protected]. Natuurlijk mag u ook altijd langskomen in onze showroom die in Rotterdam is gevestigd.

Wilt u uw woning een make-over geven of heeft u om een andere reden een jashaak nodig om uw woning op te leuken? Bij Afium bent u aan het juiste adres voor allerlei soorten woondecoratie. Bij ons vindt u verschillende soorten en stijlen jashaken. Deze kunt u bekijken in onze showroom of op onze webshop. Onze jashaken worden voor een zachte prijs verkocht, en zijn ook nog eens van hoge kwaliteit! Bij Afium vindt u alleen de allerbeste producten voor een voordelige prijs, zoals u al jaren van ons gewend bent. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

Vergelijken0

Producten (10)

Rome jashaak
-25 % enkele werkdagen
Model: 13682

Rome jashaak

Rome jashaak..
€11,94 €15,92
Excl. BTW:€9,87
Ore jashaak
-25 % enkele werkdagen
Model: 14520

Ore jashaak

Ore jashaak..
€14,34 €19,12
Excl. BTW:€11,85
Viera jashaak
-25 % enkele werkdagen
Model: 14341

Viera jashaak

Viera jashaak..
€14,34 €19,12
Excl. BTW:€11,85
Nero jashaak mat-zwart
-25 % enkele werkdagen
Model: 14366

Nero jashaak mat-zwart

Nero jashaak mat-zwart..
€16,14 €21,52
Excl. BTW:€13,34
Liberty Jashaak
-25 % enkele werkdagen
Model: 13877

Liberty Jashaak

Liberty Jashaak..
€19,14 €25,52
Excl. BTW:€15,82
Lyon jashaak mat-rosé-goud
-25 % enkele werkdagen
Model: 14401

Lyon jashaak mat-rosé-goud

Lyon jashaak mat-rosé-goud..
€29,94 €39,92
Excl. BTW:€24,74
Nancy jashaak mat-goud
-25 % enkele werkdagen
Model: 14074

Nancy jashaak mat-goud

Nancy jashaak mat-goud..
€29,94 €39,92
Excl. BTW:€24,74
Moya jashaak gunmetal
-25 % enkele werkdagen
Model: 14698

Moya jashaak gunmetal

Moya jashaak gunmetal..
€33,54 €44,72
Excl. BTW:€27,72
Ida jashaak geborsteld messing
-30 % enkele werkdagen
Model: 14935

Ida jashaak geborsteld messing

Ida jashaak geborsteld messing..
€39,54 €56,48
Excl. BTW:€32,68
Ida jashaak Gunmetal
-30 % enkele werkdagen
Model: 14937

Ida jashaak Gunmetal

Ida jashaak Gunmetal..
€39,54 €56,48
Excl. BTW:€32,68
1 - 10 van 10 (1 pagina's)