Badkamer radiator

Wanneer u uw badkamer gaat verbouwen en op zoek bent naar een badkamer radiator, dan bent u aan het juiste adres bij Afium. In onze webshop hebben wij een groot assortiment badkamer radiatoren te koop. In welke stijl of kleur u dit product ook zoekt: voor iedere badkamer hebben we een radiator naar wens. De radiatoren die wij voor in de badkamer verkopen hebben stuk voor stuk een hoge kwaliteit en zijn daarnaast ook nog eens voor de beste prijs te koop. Een nieuwe badkamer radiator aanschaffen is nog nooit zo leuk geweest! 

Badkamer radiator van hoge kwaliteit

Wanneer u kiest voor een badkamer radiator van Afium, dan weet u zeker dat u over een radiator van hoge kwaliteit beschikt. Onze radiatoren zijn van A-merken en daardoor stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Naast de hoge kwaliteit van de verwarmingen voor in de badkamer, zijn de producten ook voor een scherpe prijs te koop. De beste kwaliteit voor een goedkope prijs? Het kan allemaal van Afium! 

Groot assortiment badkamer radiatoren

In onze webshop hebben we een groot assortiment badkamer radiatoren te koop. Zo kunt u kiezen uit verschillende vormen, maten en kleuren. Zo hebben we smalle, brede, korte en lange radiatoren verkrijgbaar. Ook kunt u bij ons diverse maten vinden, waardoor u zelfs in de kleinste badkamer een radiator kunt plaatsen. Wilt u in plaats van een witte badkamer radiator een kleurrijk exemplaar? Ook dat kan! In ons grote assortiment hebben we o.a. kleuren als mat zwart, glanzend zwart, goud, chroom, antraciet, RVS look en nikkel. Op deze manier hebben we zeker een radiator naar wens voor in uw badkamer. 

Een normale of elektrische radiator?

Heeft u een aansluiting in uw badkamer voor een radiator? Dan kunt u voor een normale badkamer radiator gaan. Wanneer u niet beschikt over een aansluiting, maar wel over een stopcontact dan kunt u ook voor een elektrische badkamer radiator gaan. Ook van elektrische radiatoren voor in de badkamer hebben we een groot assortiment te koop in de Afium webshop. Een kleine ruimte zoals een badkamer is makkelijk op te warmen met een elektrische radiator. Het enige wat u nodig heeft is een stopcontact en een plek aan de muur waaraan u de verwarming kunt bevestigen. Bij gebruik merkt u al binnen enkele minuten dat de ruimte warmer wordt. 

Badkamer radiator kopen: waar rekening mee houden? 

Wilt u bij Afium een badkamer radiator kopen? Bekijkt u dan goed of de radiator naar keuze geschikt is voor een natte ruimte. Ook is het goed om rekening te houden of het een badkamer radiator is in de vorm van een handdoekradiator. Sommige badkamer radiatoren zijn namelijk wel geschikt om geplaatst te worden in een badkamer, maar niet om een handdoek én de ruimte tegelijkertijd op te warmen. Een handdoekradiator kan dit allebei tegelijkertijd. 

Online badkamer radiator kopen bij Afium

Op zoek naar een badkamer radiator? U kunt radiatoren voor in de badkamer online kopen bij Afium. Wanneer u nog vragen over een badkamer radiator of over onze andere product heeft, dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bellen op 010-7860130 of een e-mail sturen naar [email protected]. Ook bent u altijd welkom in onze showroom in Rotterdam. Wij staan voor u klaar!

Bekijk alle radiatoren