Selectie Verfijnen

Hand- En Vloerwissers

reserve rubber tbv.Big-One vloerwisser
Gratis ondervloer

reserve rubber tbv.Big-One vloerwisser

reserve rubber tbv.Big-One vloerwisser..


€15,92 €11,94 Excl. BTW: €9,87

los rubber tbv RVS badkamer-wisser 25cm
Gratis ondervloer

los rubber tbv RVS badkamer-wisser 25cm

Los rubber tbv luxe RVS badkamer wisser.Breedte ± ..


€21,35 €14,94 Excl. BTW: €12,35

Luxe douche hand wisser
Gratis ondervloer

Luxe douche hand wisser

Luxe douche hand wisser..


€20,72 €15,54 Excl. BTW: €12,84

luxe chroom badkamer-wisser 25cm +ophanging
Gratis ondervloer

luxe chroom badkamer-wisser 25cm +ophanging

Luxe chroom badkamer wisser.Chroom handvat en RVS ..


€42,77 €29,94 Excl. BTW: €24,74

Nero-Luxe mat zwarte douche hand wisser
Gratis ondervloer

Nero-Luxe mat zwarte douche hand wisser

Nero-Luxe mat zwarte douche hand wisser..


€43,12 €32,34 Excl. BTW: €26,73

luxe chroom badkamer-vloerwisser+ophanging
Gratis ondervloer

luxe chroom badkamer-vloerwisser+ophanging

Luxe badkamer vloerwisser.Met muurbevestiging.Bree..


€143,91 €100,74 Excl. BTW: €83,26

Big-One luxe design douche vloerwisser incl.safety grip Chr / RVS
Gratis ondervloer

Big-One luxe design douche vloerwisser incl.safety grip Chr ...

Big-One luxe design douche vloerwisser incl.safety..


€144,43 €101,10 Excl. BTW: €83,55

Big-One-Black Nero luxe design douche vloerwisser mat-zwart
Gratis ondervloer

Big-One-Black Nero luxe design douche vloerwisser mat-zwart

Big-One-Black Nero luxe design douche vloerwisser ..


€188,43 €131,90 Excl. BTW: €109,01

De beste vloerwissers koopt u bij Afium 

Wilt u uw vloer graag optimaal schoonmaken? Misschien is de vloerwisser van Afium dan wel een optie. Bij ons kunt u de beste vloerwissers vinden, wij hebben namelijk een groot assortiment aan verschillende soorten vloerwissers. Bij Afium bent u aan het juiste adres als u een blinkend schone vloer wilt of uw vloer in het algemeen goed wilt onderhouden. Al ons aanbod kunt u zowel online op onze webshop als in onze showroom in Rotterdam vinden. Onze vloerwissers zijn van hoge kwaliteit, en worden ook nog eens aangeboden voor een zachte prijs! Dit geldt voor al onze producten. Alvast tot ziens bij Afium!

Waarom een vloerwisser van Afium?

Een vloerwisser is geen overbodige luxe. In veel bedrijfshallen ligt ontzettend veel stof op de vloer. Wanneer dit met een bezem wordt weggeveegd, verplaatst het stof zich naar een andere plek en wordt het niet opgenomen. Bij een vloerwisser van Afium heeft u dat probleem niet meer, want onze vloerwissers nemen al het stof op! Onze vloerwisser gebruikt een stofbindende olie die het stof als een magneet aantrekt. Al het vuil op de vloer wordt in een beweging opgenomen. Dit is een grote verbetering ten opzichte van een bezem, die alleen het stof verplaatst. Door gebruik te maken van een vloerwisser wordt er een gezondere werksfeer gecreëerd en wordt de lucht en vloer schoner.

Groot assortiment aan vloerwissers bij Afium

Of u nu een grote of kleine bedrijfshal heeft, Afium heeft voor elk formaat een geschikte vloerwisser. Hierdoor kunt u makkelijk het bereik van de vloerwisser aanpassen. Onze vloerwissers zijn allemaal uitgerust met twee standen die te verstellen zijn. Als de vloerwisser in de vaste stand staat, dan wordt de vloer in een snel tempo in rechte banen gereinigd. In de flexibele stand kunt u makkelijk onder pallets en stellingen komen. Doordat de vloerwisser is voorzien van twee standen, kunt u hem altijd en overal gebruiken en heeft u alleen de vloerwisser nodig. U heeft dan geen andere middelen meer nodig om de vloer schoon te maken, waardoor u geld kunt besparen. Een vloerwisser is daarom een voordelige investering.

Verder is het belangrijk om tijdens het schoonmaken een goede houding aan te nemen. Al onze vloerwissers zijn hierop aangepast zodat ze een stuk gebruiksvriendelijker worden. Onze vloerwissers hebben een speciaal handvat en een handgreep waardoor u de vloerwisser ergonomisch kunt gebruiken. Op deze manier wordt er voorkomen dat u of één van uw medewerkers klachten krijgt bij het reinigen van de vloer. Een vloerwisser is ontzettend gebruiksvriendelijk en kan er zelfs voor zorgen dat u een betere houding aanneemt!

Gebruiksvriendelijke vloerwissers bij Afium

Als u een vloerwisser bij Afium koopt, krijgt u een bijbehorend opbergsysteem bijgeleverd. Deze is voorzien van een opveegrand en een uitneembare opvangbak. Hiermee kunt u het vuil makkelijk in de vuilnisbak gooien. Wanneer u de vloerveger gebruikt, heeft u altijd een elektriciteitspunt nodig om te machine in op te ruimen. Bij een vloerwisser is dit niet het geval. Een vloerwisser kunt u namelijk op meerdere plekken neerzetten, waardoor u hem altijd snel kunt pakken. Een ander voordeel van een vloerwisser is dat u hem niet hoeft op te laden!

Verder is een vloerwisser jarenlang te gebruiken. Het hangt er vanaf hoe vaak de vloerwisser gebruikt wordt, maar meestal moet de vloerwisser één keer per week of om de week vervangen worden. Dit kan gedaan worden door een specialist, waardoor u zelf helemaal geen last heeft van het onderhoud aan de vloerwisser!

Koop een vloerwisser bij de webshop van Afium

Heeft u een vloerwisser nodig? In onze webshop heeft u ruime keuze uit een groot assortiment aan verschillende soorten vloerwissers. Als u advies nodig heeft over een van onze producten, of een vraag heeft, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken op 010-7860130 of ons een e-mail sturen naar [email protected]. Natuurlijk mag u ook altijd langskomen in onze showroom die in Rotterdam is gevestigd.

Heeft uw oude vloerwisser het begeven en heeft u dringend een nieuwe nodig voor het schoonhouden van uw vloer? Bij Afium bent u aan het juiste adres voor allerlei hulpmiddelen voor uw vloer. Bij ons vindt u vloerwissers en reinigingsmiddelen voor de vloer. Deze kunt u bekijken in onze showroom of op onze webshop. Onze vloerwissers worden voor een zachte prijs verkocht, en zijn ook nog eens van hoge kwaliteit! Bij Afium vindt u alleen de allerbeste producten voor een voordelige prijs, zoals u al jaren van ons gewend bent. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag.